Baner Уикенд в хoтел Боженци с електрически велосипед и много изненади

Уикенд в хoтел Боженци с електрически велосипед и много изненади

By Desi, 27.07.2018

Уикенд в Боженци – Усещане за Балкан

Релаксирайте на място, където природа и история представляват едно цяло! Открийте ‘малките тайни’ на Балкана, и то почти без усилие! Дори вече да сте били тук, Боженци ще Ви очарова отново. Заради неповторимата атмосфера, заради свежия полъх на горняка и не на последно място, заради изживяванията, които Ви очакват.

 

Настаняване и такса участие

Предлагаме Ви настаняване в хотел по Ваш избор, в двойна стая със собствен санитарен възел. В зависимост от избора на хотел, цената на пакета варира между 105 лв и 195 лв.
Пример хотел Боженци – 155 лв при настаняване в двойна стая:
• две нощувки със закуски
• ползване на басейн, фитнес и сауна
• тур с електрически велосипед
• водач-придружител
• концерт на открито на Теодосий Спасов и Влатко Стефановски
• кафе на пясък с бяло сладко
• цялостна организация на престоя
Препоръчваме Ви да добавите още една нощувка, както и да участвате в една или повече от опционалните активности на Gabrovo Plus.

 

Електрически велосипеди

Вятър в косите и много усмивки! Електрическите велосипеди позволяват да изберете между пет степени на подпомагане и да дозирате усилията си както желаете! Нещо повече – ще изпитате удоволствие от карането и по стръмните калдъръмени улички, и по горските пътчета. В търсене на легенди и преследвайки прекрасни гледки, не се учудвайте ако загубите представа за времето!

 

Хотелът

Хотел Боженци съчетава красотата и уюта на миналото с удобството и лукса на настоящето. Разположен е на само 2 километра от архитектурно-историческия резерват, сред буйна горска растителност, но с лесен достъп по отлично поддържан асфалтов път. Комплексът разполага с ресторант, пиано бар, басейн, сауна, пaрна баня, шоково ведро и хидромасажна вана. Закуската се сервира на блок маса. Стаите са просторни и модерно обзаведени, с балкон, климатик, телевизор, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар и мин бар.

 

Концерт на открито

Представете си вълшебна лятна вечер, в която се разстилат топлите сенки на старите зидове. Тежки каменни плочи мълчаливо разказват за отдавна отминали дни, а времето сякаш е спряло. От импровизираната сцена на мегдана долита шепотът на кавал, последван от нежния звук на испанска китара. Изпълнителите са Теодосий Спасов и Влатко Стефановски – виртуози на своите инструменти, а мястото на концерта ще ви накара да мечтаете…!

 

Кафе на пясък

Да пиеш кафе на пясък е изкуство, което старите боженкалии са владеели до съвършенство. Пие се бавно, с удоволствие и придружено от сладко лакомство. Чашките, в които се сервира, са специални – малки, керамични и без дръжки. Самото кафе се приготвя в съд с нагорещен пясък. Това допринася за по-равномерното приготвяне на напитката и съответно за още по-ароматния и богат вкус.

 

Записване

Записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg с посочване на следните данни:
• Име и фамилия
• Телефон и е-мейл за връзка
• Брой участници
• Брой нощувки (минимум две и максимум седем)

 

Местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане!

 

По идея на Travel Plus и Gabrovo Plus. От серията Weekend Plus.
Gabrovo Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор № 04566 от 05.05.2011. Заплащането на капаро в размер на 20% се извършва до два дни след потвърждаване на резервацията. Доплащането е дължимо при пристигането в Боженци.