Златна котка 2018 Габрово

Златна Котка 2018

By Desi, 25.03.2018

Габрово е Балканската столица на Магията. Неопровержим факт и то за 7-ми пореден път.

 

Между 23 и 25 март няма да е необичайно, ако срещнете по улиците на Габрово половин жена, фокусник без глава или летящо килимче. Виновни за това ще бъдат магьосници от 9 държави, които се събират за най-голямото магично събитие на Балканите – седмото издание на Магична Среща Златна Котка 2018.

 

На 24 март…

 

На 25 май (неделя) от 18 часа ще посрещнем всички участници във фестивала по червения килим пред зала „Възраждане“, а от 19:00 ще започне и кулминацията – Гала спектакъла на Магична Среща Златна Котка. Главният организатор на събитието и президент на Куик Хендс Проджект – Дани Белев споделя : „Горд съм, че успях да уредя участието на големия българин Енчо Керязов и габровци ще имат удоволствието да го гледат на живо. Другият ни гост – Самурай Хаяши – е телевизионна звезда от световен мащаб. Благодаря на Община Габрово за подкрепата и доверието. Обещавам тази година да не се самоубивам на сцената, затова със Самурай Хаяши ще направим нещо много опасно, което се изпълнява само от него в цял свят.“

 

Наред със световните звезди ще имаме удоволствието да видим и балканските майстори на магията. Добрите познати на габровската публика Пикси и Зека от Сърбия, Гого Реквием от Македония, както и най-добре представилите се състезатели. Водещ на шоуто ще бъде един много известен човек – кой е той ще остане изненада, но със сигурност ще бъде много весело.

 

Билети за гала спектакъла има онлайн на www.eventim.bg , както и на телефон 0888883252 с безплатна доставка в рамките на града. Опитът от минали години показва, че ценните хартийки свършват седмица преди събитието, затова побързайте.

 
Плакат - Златна котка 2018 Габрово