Магична среща - Златна котка 2017

Габрово получава 6-ца от маговете в Европа!

By Desi, 08.04.2017

Магове и познавачи на илюзонното изкуство от Европа, Балканите и България оценяват с „ОТЛИЧЕН” града на хумора, сатирата и магията за усилията положени от Quick Hands Project и Община Габрово в развитието и популяризирането на най-древното изкуство.

 

Потвърждение на това е и шестото поредно издание на най-значимото илюзионно събитие на Балканите – „Магична среща – Златна котка” 2017.

 

По традиция фестивалът ще се проведе на 8-ми и 9-ти април в зала „Възраждане“. Организаторите са се погрижили, събитието да остави незабравими спомени у габровци и гостите на града с колоритните чуждестранни гости и майсторските изпълнения на любимците на местаната публика Дани Белев и Мистър Джим!

 

„През 2017-та имаме рекорден брой записани участници от чужбина! Колегите от България ги очаква голяма конкуренция за първото място”, споделят Дани Белев и Росен Димитров – Джим, създателите на „Куик Хендс проджект”.

 

От тях успяхме да узнаем за някои от изненадите, които ни очакват на фестивала, като разнообразния базар за реквизит и магични пособия, състезанията за „Магия на сцена” и „Магия отблизо”, които тази година ще бъдат отворени за посещение срещу символична сума и участието на виртуоза на картомагиката от Испания – Дани Даортиз.

 

Грандиозният галаспектакъл на 9 април от 18:30 ще представи победителите в състезанията, специалният гост Дани Даортиз и звездите от „Царете на магията“.

 

Както винаги програмата ще бъде разнообразена от майстори на цирковото и вариететно изкуство. А за финала на спектакъла Дани Белев обещава да изправи косата на всички присъстващи с най-новата си ужасяваща каскада. Това ще бъде и кулминацията на събитието, а организаторите предупреждават, че броят на билетите е ограничен. С тях ще можете да се сдобиете след предварителна заявка на телефон 0888883252, както и от специалната каса в центъра на града, седмица преди събитието, и касата на зала „Възраждане“ по време на фестивала.

 

Повече информация можете да откриете на danibelev.wixsite.com и във фейсбук страницата на Quick Hands project.

 
Магична среща - Златна котка 2017